tiistai 12. kesäkuuta 2012

Päiväreissuja sinne ja tänne


Tätä kautta on juostu jo vaikka miten monta kisaa, eikä allekirjoittanut saanut sittenkään (sattuneesta syystä)  ennen kauden alkua päivitettyä nettisivuja ajantasalle ja näemmä blogikin laahaa. Tässä siis kuulumisia pitkästä aikaa.

Luhtiracessa Hyvinkäällä 17.5. tehtiin taas omanlaistaan historiaa radalla, kun kilpailussa juostiin neljän salukin lähtö 680m matkalla. Noa sijoittui lähdössään kolmanneksi ja maaliviivalla oli ruuhkaa, sillä kaikki neljä juoksijaa ylittivät maalin reilun sekunnin sisällä. Noan aika oli 49.52s.

6.6. juostiin Helsingissä Suomen Salukikerhon ratamestaruudesta, jossa Noa sijoittui toiseksi, saavuttaen viimeisen valioitumiseen vaadittavan kv-ajan (480m 33.62s.) ja on nyt siis käyttövalio myös radalta.

9.6. sekä Dali, että Noa pinkoivat Hyvinkään radalla järjestetyssä Tähtisprintterissä, jossa Noa juoksi tittelin nimiinsä ajalla 19.79s. 280m.

Seuraavaksi suuntaamme Vaasan maastoihin katsomaan, miten tuo musta veteraani kulkee maastoissa ja siitä heti suoraan Noan kanssa Tampereelle ratakilpailuihin, missä juostaan samalla myös keski-suomen kennelpiirinmestaruus. Eikö se niin ole, että kiihtyvä kelkka ei hidastu?!

Ei kommentteja: