maanantai 21. kesäkuuta 2010

Mustialan maastot 20.6.2010

Olipa huima päivä, kertakaikkiaan! Painajaisista ja huonoista viboista huolimatta aurinko paistoi koko pitkän päivän! Rata oli kaukana, lähes kilometrin päässä toimistolta, joten oma häsläämisensä oli jo siinä, että ehti ajoissa lähtöpaikalle. Kun oli kuumakin, ei koiria mielellään pitänyt ylimääräistä aikaa kärkkymässä vuoroaan. Äkkiä huomasi, millä tahdilla koiria lähetettiin valumaan toimiston nurkilta kohti peltoa ja siinä matkalla sai koirankin lämmiteltyä mukavasti.

Dali ja Noa juoksivat parin lähdön välein, joten Arto sai(halusi) lähettää Noan. Dali juoksi oikein kivasti verrattuan siihen,miten julmasti se tahtoi oikoa viimekesänä. Alkuerien jälkeen Dali oli jatetulla 10:llä sijalla, siinä sijassa taisi olla neljä koiraa kiinni,mikäli oikein muistan. Loppusijoitus Dalilla oli 9/20, joten olen oikein tyytyväinen.

Alkueristä Noa juoksi huikeat 268 pistettä ja oli johdossa 23 pisteen kaulalla kun lähdettiin kohti finaaleja. En ollut enää kykenevä ajattelemaan ja pystyin vain jännittämään ja omaan silmääni Noan finaalijuoksu oli hurjan paljon huonompi kuin AE-juoksu. Ilmeisesti sieltä kaukaa katsottuna ne kokoajan pienenevät, poispäin liikkuvat pisteet näyttävät tuomarin silmään toiselta, kuin omaan ja finaaleista Noa sai 257 pistettä. Olin äimistynyt, sillä uneni antoi odottaa ihan päinvastaista suoritusta! Arton mukaan erinomainen lähettäjä oli syypää huippupisteisiin.. Jossain määrin olen jopa taipuvainen uskomaan :D

Noasta tuli sitten SSak:n Maastomestari vuosimallia 2010, se juoksi viikonlopun parhaat pisteet ja sai kolmannen sertinsä. On se hieno mies! Nyt otetaan rennosti ennen heinäkuun EM-maastoja, se tulee olemaan raskas reissu, meille kaikille.

1 kommentti:

Tuuli kirjoitti...

Hienoa hienoa Noa!! Tsemppiä reissuun!